Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Koop Portugal

Sinds 30 jaar actief in de vastgoedmarkt speciaal gericht op de prachtige zilverkust.

Wij zijn een gevestigde vastgoedconsulent in Caldas da Rainha met jarenlange ervaring op de Portugese vastgoedmarkt. Wij werken volledig onafhankelijk van elke eigenaar of ontwikkelaar en zijn trots op het hoogste serviceniveau.

Ervaren vastgoedconsulent

Kopen Portugal staat garant voor een team van ervaren makelaar met meer dan 30 jaar ervaring in onroerend goed.

Ons team is gek op Portugal en heeft een passie om anderen Portugal te leren kennen.

Of u nu op zoek bent naar een warme plek voor uw pensioen, een huurinvestering of een vakantiehuis, wij staan ​​voor u klaar.

Een breed scala aan eigenschappen beschikbaar

Of u nu op zoek bent naar een villa aan de kust, een appartement in het stadscentrum of land om het huis van uw dromen op te bouwen, wij hebben een zeer uitgebreid aanbod en kunnen u zeker helpen bij het vinden van uw droom.

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod: oud of nieuwbouw, landelijk, liever in een stadscentrum of aan zee. Ons portfolio biedt een ruime keuze met variatie in prijs, omvang en locatie.

Bekijk gerust onze aanbiedingen op deze website maar we hebben nog een groter aanbod. Laat ons uw wensen weten en we maken u een aanbod op maat.

Wij werken nauw samen met vastgoedontwikkelaars en weten dan ook heel goed welke de kwaliteit afleveren waar wij naar streven.

Contact Koop Portugal om vandaag uw dag te beginnen!

U kunt contact opnemen met het team Koop in Portugal door ons te bellen op (+351) 964617819. Het team staat tot uw beschikking om u te helpen en u te begeleiden bij uw vastgoedavontuur.

Erkende vastgoedmakelaar licentienummer 6748

  • per e-mail: info@koop-portugal.be
  • telefonisch: (PT) +351 964 617 819
  • per post: Cenario Atlantico, PO box 294 – 2500 Caldas da Rainha – Portugal